Ens encarreguem de tot: Des de l'obtenció fins al tractament

Volem que pugueu centrar-vos en el naixement, així que Cellab es farà càrrec d'enviar el kit d'extracció a l'hospital. El personal mèdic realitzarà l'extracció un cop finalitzat el naixement i amb el cordó umbilical ja tallat. La petita mostra de sang viatjarà des de la sala de part fins a les nostres instal·lacions de darrera generació, on serà tractada i emmagatzemada en fred. Creeu amb Cellab el vostre banc de cèl·lules mare de cordó sense cap molèstia per a vostè ni per als vostres.

El moment del naixement del vostre nadó és molt especial. L'extracció de les cèl·lules de cordó umbilical es realitza un cop finalitzat el part quan el cordó umbilical ja s'ha tallat. Per tant, l'obtenció no interfereix en absolut aquest moment màgic.

Som la primera empresa que realitza tot el procés amb personal propi i altament qualificat

Obtenció de la mostra

La recol·lecció de la sang de cordó és una tècnica senzilla, indolora i segura per a la mare i el nadó. El Kit de Cellab inclou el material necessari per realitzar la punció de la vena umbilical, emmagatzemar la sang i el teixit de forma estèril i transportar-los en condicions de temperatura controlades fins a les nostres instal·lacions.

A diferència d'altres serveis, podeu oblidar-vos completament del kit perquè Cellab s'encarregarà que estigui disponible a l'hospital en el moment necessari. El personal mèdic s'encarregarà de tot plegat en pocs minuts.

Conservació en fred

A Cellab tenim cura de les vostres cèl·lules des del moment de l'obtenció fins que les pugueu necessitar en un futur. Els nostres tècnics i especialistes es faran càrrec d'aïllar les cèl·lules i emmagatzemar-les en fred seguint els estàndards més elevats de qualitat farmacèutica. La criopreservació de les cèl·lules mare deté el seu rellotge biològic i aconsegueix mantenir la seva viabilitat durant dècades.

Som rigorosos en els detalls. Les vostres cèl·lules estaran en bones mans

Sol·liciteu ara el vostre propi banc de cèl·lules!

Contacteu amb l'equip de Cellab per definir les vostres necessitats

Contacte


Reserveu ara el vostre espai al nostre Biobanc

Reservar