Obtenció i conservació

El nostre protocol d'extracció permet crear el vostre banc de cèl·lules mare mesenquimals a partir d'una petita mostra de teixit adipós o bé de les genives. Els especialistes dels nostres centres concertats es faran càrrec del procés d'extracció i de l'enviament. El personal de Cellab s'encarregarà, a les nostres pròpies instal·lacions d'alta seguretat, d'aïllar i conservar en fred les vostres cèl·lules mare.

Obtenció de la mostra

Les cèl·lules mare mesenquimals es poden obtenir de diverses zones del cos. El protocol d'extracció de Cellab se centra en la medul·la òssia, el teixit adipós i les genives. Aquests són teixits rics en cèl·lules mare i fàcilment accessibles pel personal especialitzat dels nostres centres concertats. El personal sanitari s'encarregarà d'enviar la mostra a les nostres instal·lacions de forma segura.

Conservació

Al laboratori de darrera generació de Cellab sotmetrem la vostra mostra a un procés que permet obtenir cèl·lules mare a partir d'una petita mostra de la vostra sang, les multiplicarem i les conservarem congelades. Les cèl·lules es mantindran criopreservades en fred, detenint el rellotge biològic de manera que la seva viabilitat es mantindrà intacta durant dècades. Les vostres cèl·lules estaran llestes per utilitzar quan sigui necessari.

A més, si heu de rebre tractament amb medicaments amb cèl·lules mare mesenquimals, podeu enviar a les nostres instal·lacions part de la mostra a partir de la qual s'obtindrà el vostre tractament. D'aquesta manera podreu crear el vostre banc cel·lular per a futurs usos sense necessitat d'una nova extracció.

Creeu ara el vostre banc cel·lular propi!

Contacteu amb l'equip de Cellab per definir les vostres necessitats

Contacte


Reserveu ara el vostre espai al nostre Biobanc

Reservar